Recursive image

Raybdbomb

Recursive image

Post by Raybdbomb »

Recursive image -

http://fun.tmc.dyn.ee/Recursive.swf

if we could post flash, i would... but we can't!
Speed

Re: Recursive image

Post by Speed »

I'm dizzy...
Platinum

Post by Platinum »

You mean the recursive white screen?

Yeah...it sat there for about 2-3 minutes and did nothing..and I have flash.
Speed

Post by Speed »

No, it's some gay dude with an afro in a picture, in a picture, in a picture, in a picture, in a picture, in a picture, in a picture, in a picture, in a picture, in a picture, in a picture, in a picture, in a picture, in a picture, in a picture, in a picture, in a picture, in a picture, in a picture, in a picture, in a picture, in a picture, in a picture, in a picture, in a picture, in a picture, in a picture, in a picture, in a picture, in a picture, in a picture, in a picture, in a picture, in a picture, in a picture, in a picture, in a picture, in a picture, in a picture, in a picture, in a picture, in a picture, in a picture, in a picture, in a picture, in a picture, in a picture, in a picture, in a picture, in a picture, in a picture, in a picture, in a picture, in a picture, in a picture, in a picture, in a picture, in a picture, in a picture, in a picture, in a picture, in a picture, in a picture, in a picture, in a picture, in a picture, in a picture, in a picture, in a picture, in a picture, in a picture, in a picture, in a picture, in a picture, in a picture, in a picture, in a picture, in a picture, in a picture, in a picture, in a picture, in a picture, in a picture, in a picture, in a picture, in a picture, in a picture, in a picture, in a picture, in a picture, in a picture, in a picture, in a picture, in a picture, in a picture, in a picture, in a picture, ...
Raybdbomb

Post by Raybdbomb »

yah

dunno why it didn't work for you plat
Platinum

Post by Platinum »

cuz my computer blowz fat donkey ballz
Speed

Post by Speed »

Or cause you are a cracker. One or the other.
YaMamaBitch

Post by YaMamaBitch »

it works on my computer.
NIN

Post by NIN »

doesnt work on mine
Panterra X

Post by Panterra X »

worked for me... pretty damn cool if i might add..
Post Reply

Return to “Comedy Club”